CégünkrőlA MaXoft Kft. fő tevékenysége humán információs rendszerek fejlesztése, forgalmazása, továbbá szakmai támogatása. A Wizuál programok több ponton rugalmasan integrálhatók ERP ügyviteli rendszerekbe. A MaXoft kft. 1990. óta több száz ügyfél részére nyújt igényes szolgáltatást.

A céget magyar magánszemélyek alapították, működése kezdettől stabil és eredményes. A fejlesztői munkát korszerű hardware és szoftver eszközök biztosítják. A magasan kvalifikált alkalmazottak munkáját külső munkatársak is segítik, különösen a programok forgalmazásában.


Célkitűzéseink


alt

Erőforrásainkat minőségi programtermékek fejlesztésére fordítjuk, messzemenően figyelembe véve a jogszabály-környezet alakulását, valamint az ügyfélkörünk igényeit. A szoftvertámogatás mellett igyekszünk eligazítani felhasználóinkat a jogszabályrengetegben is. Meggyőződésünk, hogy cégünk hosszú távú fejlődésének alapja, a vevőinkkel kiépített személyes és jó partnerkapcsolat.

Minőségpolitika

alt

A MaXoft saját fejlesztésű minőségvédelmi rendszerében ügyfelenként dokumentáljuk a kérdéseket, igényeket. Ehhez kapcsolódóan szakembereink folyamatosan gondoskodnak a program karbantartásáról, a jogszabályváltozások átvezetéséről, ill. a program korszerűsítéséről, a funkciók bővítéséről. Belső minőségvédelmi rendszerünkből automatikusan követhetők a programmódosítások és a dokumentációk.

Fontosabb linkek